U bevindt zich hier: Nieuws

Kerstconcerten


Jantine Kalkman werkt ook dit jaar weer mee aan diverse kerstconcerten. Zo zijn er een aantal concerten met Vocalgroup Voice en de Urker Mans Formatie, concerten met mannenkoren van Martin Mans en kerstconcerten met brassband Schoonhoven B. Kijk voor meer informatie over de concerten in de concertagenda. U bent uiteraard van harte welkom bij een of meerdere van deze concerten.

Brassband Schoonhoven B


In september 2015 is Jantine begonnen met het spelen in de B-band van Brassband Schoonhoven en is ze begonnen met het spelen van cornet. In de band speelt ze de 4e solo cornet partij. De brassband gaat in november naar het NBK in Utrecht en hopen daar hoge punten te behalen.

Zomer 2013: the Martin Mans BAND


In de zomer van 2013 zal the Martin Mans BAND vijf concerten geven. De locaties voor deze concerten zijn nog niet bekend, maar zodra die bekend zijn, worden de locacties op de website vermeld.

Data:
19 en 20 juli
17, 23 (Rijnsburg) en 24 augustus

Kijk ook eens op de facebookpagina van the Martin Mans BAND. Op deze pagina vindt u foto's van de bandleden en van de concerten die the Martin Mans BAND in 2012 gegeven hebben. Klik op de onderstaande link en like de pagina van the Martin Mans BAND!

http://www.facebook.com/themartinmansband

2013!


In 2013 werkt Jantine Kalkman mee aan diverse concerten. Zo treedt ze meerdere malen op met muziekvereniging Concordia en werkt Jantine als zangeres mee aan concerten met Vocalgroup Voice. Daarnaast zal Jantine als trompetist haar medewerking verlenen aan diverse koorconcerten zoals met CWM de Gouwestem, Hadassah en CSM noord-west veluwe. Ook zal Jantine Kalkman in de zomer van 2013 weer optredens geven met the Martin Mans BAND. Verder staat er een reis naar Parijs op de planning en is Jantine Kalkman gedurende het hele jaar te beluisteren op diverse locaties in binnen en buitenland.   

Kortom, een muzikaal jaar! Wellicht tot ziens bij een van de concerten.

The Martin Mans BAND in concert


De afgelopen week heeft de band vier spetterende concerten gegeven. Het publiek genoot van de diversiteit van het programma. Van klassieke toppers tot musical en film   hits. Ook de bandleden hebben genoten van de concerten en van het enthousiaste publiek. Helaas is deze zomerserie bijna voorbij… Maar let op! U heeft nog twee kansen om de band toch te horen spelen! In september treedt the Martin Mans BAND nog twee keer voor u op: 8 september in de koorkerk van Middelburg en 15 september in de Breepleinkerk van Rotterdam. Tijdens deze concerten presenteert de band de nieuwe cd “WONDERLAND”. De band neemt u mee in een ‘wonderland' van verschillende muziekstijlen… Mis het niet en reserveer nu via www.martinmans.nl

Kunt u niet komen? Geen nood.. U kunt met ons mee naar Parijs. In mei 2013 gaat the Martin Mans BAND samen met een aantal koren (waaronder vocal Group Voice) onder leiding van Martin Mans naar Parijs om daar concerten te geven in de mooiste kathedralen en kerken. Er zijn reeds 400 boekingen gedaan, maar u kunt nog mee!   

The Martin Mans BAND en facebook


Sinds kort heeft the Martin Mans BAND een eigen facebook pagina. Op de pagina vind je veel informatie over de band, over de concerten en kun je diverse fotoalbums bekijken. Word vrienden van the Martin Mans BAND en blijf op de hoogte van alles rondom the Martin Mans BAND. Klik op de link (of kopieer de link) en like de facebook pagina.

http://www.facebook.com/themartinmansband
  

The Martin Mans BAND


Met veel plezier heeft Jantine afgelopen zaterdag met the Martin Mans BAND opgetreden in Zwijndrecht. Evelien Keesmaat speelde op haar saxofoon, Mark Brandwijk op de vleugel, Martin Snel slagwerk en Martin Mans op het orgel. Samen met het publiek hebben we er een prachtige avond van gemaakt. Heeft u dit gemist? Aanstaande vrijdag 24 februari speelt de BAND in Otterlo en aanstaande zaterdag 25 februari in Woerden. Reserveer nu met korting uw kaarten voor één van de concerten van the Martin Mans BAND. Dit kunt u via de website van Martin Mans (www.martinmans.nl) doen of door te bellen naar de reserveerlijn. (Meer informatie kunt u vinden op de poster.)

Na het enorme succes van de zomertour met the Martin Mans BAND in 2011 hebben we besloten om deze zomer weer in allerlei vakantieplaatsen te gaan optreden. We zullen onder anderen optreden in Heiloo, Alblasserdam, Nijkerk, Vlissingen, Sliedrecht, Zeist, Nunspeet, Zwijndrecht, Middelburg en Rotterdam. Ook gaan we voor deze zomertour een nieuwe cd opnemen. Meer informatie hierover volgt later.

Vocalgroup Voice en the Martin Mans BAND


In mei 2013 (16,17 en 18 mei) gaat the Martin Mans BAND samen met vocalgroup Voice meewerken aan een concertreis   naar Parijs. In Parijs zullen we twee concerten geven en daarna op de terugreis één in Gent. Jantine Kalkman zal spelen in de the Martin Mans BAND en ook zingen in het koor.

Terugblik


Het afgelopen jaar heeft Jantine haar medewerking verleend aan vele concerten. Dit heeft ze met ontzettend veel plezier gedaan. Bij deze iedereen bedankt voor de fijne samenwerking in 2011 en we gaan er weer voor in 2012!!

Reis naar de USA


Jantine Kalkman is nu alweer een week terug vanuit de USA. Ze heeft daar, samen met organist Martin Mans en hun Amerikaanse vriend Dan Kwekel, twee fantastische concerten gegeven. Het eerste concert was in een kerk in Grand Rapids, en het tweede concert vond plaats in Hope College in Holland Michigan. De volgende reis die op het programma staat is naar Zuid-Afrika. Daar zal Jantine samen met organist Martin Mans en plaatselijke koren verschillende concerten geven. Onder andere in Kaapstad en Johannesburg

Sound the Trumpet


Dat is de titel van het debuutalbum van Jantine. Een prachtige solo-CD met begeleiding van orgel, vleugel, synthesizer en slagwerk, opgenomen in de Grote Kerk van Tholen. Klik HIER om de CD te bestellen en te beluisteren!

Op tournee


Jantine Kalkman op tournee naar Amerika en Zuid-Afrika
In 2011 zal Jantine twee concertreizen maken, samen met organist Martin Mans. In maart vliegt ze naar de USA voor enkele concerten in Grand Rapids en Holland Michigan en in september maakt ze een grote tour door Zuid-Afrika. Ze zal daar onder andere spelen in Kaapstad, Port Elizabeth, Bloemfontein, Noordrand en Pretoria.

CD’s


Naast het uitbrengen van haar eerste solo-CD, werkt Jantine regelmatig mee aan diverse CD-opnames. Zo is ze te beluisteren op de nieuwe CD van meisjeskoor 'Hadassah' en op het nieuwe album 'The Martin Mans Formation in Concert'.
 
     WIPEsoft © 2010